Coffee zeRo Tietosuojaseloste

Me Norisma AB:ssä varmistamme, että asiakkaidemme, toimittajiemme ja muiden henkilötietoja käsitellään oikein. Tässä tietosuojaselosteessa kerrotaan tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja toiminnassamme ja kun teet ostoksia verkkosivujemme kautta tai otat meihin muulla tavoin yhteyttä, kuten sähköpostitse, puhelimitse, Oman sivun kautta tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

Alta löydät tietoa kerättävistä henkilötiedoista, syistä tietojen keräämiseen ja oikeuksistasi liittyen henkilötietojen käsittelyyn.

Käsittelemiemme henkilötietojen tietosuojavastaava on Norisma AB:n toimitusjohtaja. Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä, ota yhteyttä meihin:

Osoite: Box Service PL, 7420, Helsinki, 00002 Finland
Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@norisma.fi
Puhelin: +358 942455777
Yritystunnus: 559082-4768

 

Miksi keräämme henkilötietoja ja minkälaisia tietoja keräämme

Johdanto
Keräämme ja käsittelemme henkilötietoja eri tarkoituksiin riippuen siitä, onko kyse asiakkaiden ja toimittajien yhteystiedoista, uutiskirjeen lähettämisestä tai otatko meihin muuten yhteyttä.

Tilauksesi
Kun teet meiltä tilauksen, luomme jatkuvan asiakassuhteen. Järjestelmäämme tallennetaan tietoja, kuten nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja syntymäaika. Rekisteröimme myös tiedon siitä, ostitko meiltä tuotteita tai teitkö muita jatkuvia tilauksia.

Rekisteröimämme henkilötiedot ovat pääasiassa tietoja, jotka tarvitsemme toimittaaksemme sinulle tuotteita sekä ottaaksemme sinuun yhteyttä tilauksen yhteydessä. Henkilötietojen käsittely tapahtuu kanssasi solmitun sopimuksen mukaisesti.

Säilytämme turvallisuuden vuoksi myös IP-osoitteen, jota käytettiin tilausta tehtäessä. Teemme tämän huijausten ehkäisemiseksi. Norisma AB siirtää vaatimuksensa Arvato Finance -yhtiölle, joka käsittelee laskujen maksua sekä henkilötietoja, jos ostotapahtuma on tehty Norisma AB:llä.

Meidän on lisäksi säilytettävä tilausten yhteydessä saamiamme henkilötietoja voidaksemme täyttää maksujen käsittelyä ja mahdollisia takuu-/palautuskäsittelyjä koskevat lainmukaiset velvollisuutemme. Tämä tarkoittaa, että tätä historiaa ei poisteta ennen kuin tapahtumasta on kulunut vähintään viisi vuotta.

Asiakashistoriat
Kun luot asiakassuhteen, toivomme, että kerrot meille, mitä mieltä olit tuotteesta. Jos haluat antaa meille palautetta, se julkaistaan verkkosivuillamme suostumuksesi antamisen jälkeen. Julkaisemme nimesi, jos se on mainittu.

 

Henkilötietojen käyttö markkinointitarkoituksiin

Uutiskirjeen vastaanottaminen
Tarjoamme olemassa oleville ja potentiaalisille asiakkaille uutiskirjeen, tietoa toiminnastamme, tuotesuosituksia, kilpailuita ja muita tarjouksia sähköpostitse tai tekstiviestitse.

Vastaanottaminen on vapaaehtoista ja uutiskirjeen tilauksen voi peruuttaa. Postituslistalta on helppo poistua tilisivulta (”Oma sivu”) käsin tai napsauttamalla ”Peruuta uutiskirje” saamasi sähköpostiviestin alareunasta tai ottamalla meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Olemassa oleville asiakkaille lähetämme tietoa tuotteistamme markkinointilain mukaisesti. Lähetämme uutiskirjeitä myös asiakassuhteen päättymisen jälkeen tai henkilöille, jotka haluavat vastaanottaa uutiskirjeen. Tämä edellyttää kuitenkin suostumuksen antamista.

Evästeiden käyttö
Verkkosivustomme käyttää evästeitä, jotta voimme analysoida, mistä liikenne tulee ja mitä painikkeita painetaan. Näin voimme laatia mm. tilastoja, jotka auttavat meitä parantamaan sivustoa ja markkinoimaan tuotteitamme.

Voit lukea lisää evästeistä ja niiden käytöstä tästä.

Sosiaaliset mediat
Norisma AB käyttää aktiivisesti sosiaalista mediaa, kuten Facebookia, Instagramia ja Snapchatia. Kun vierailet sivuillamme näiden medioiden kautta, sovellamme kyseisten verkkosivujen tietosuojalausuntoja.

Julkaisemme sosiaalisissa medioissa uutisia, hyviä tarjouksia ja kilpailuita. Kun osallistut sosiaalisissa medioissa kilpailuihin, henkilötietosi saatetaan rekisteröidä järjestelmäämme. Rekisteröinti perustuu antamaasi suostumukseen.

Käytämme lisäksi sosiaalisia medioita suoramarkkinointiin ilmoittamalla tuotteistamme sosiaalisen median profiilissasi. Tässä yhteydessä jaamme sähköpostiosoitteesi voidaksemme lähettää kohdistettuja ilmoituksia. Jaamme sähköpostiosoitteesi kolmansille osapuolille antamasi suostumuksen jälkeen.

Henkilötietojen siirto muille osapuolille
Henkilötietoja lähetetään muille vain tilanteissa, joissa laki sallii sen tai kun se on sallittua tämän tietosuojalausekkeen mukaisesti. Tätä sovelletaan erityisesti kun lähetämme tilauksia, kirjanpitotarkoituksiin, markkinointiin tai kun olet etukäteen antanut siirrolle suostumuksen. Kun lähetämme tilauksen, esimerkiksi käyttämämme palveluntarjoajat (kuljettajat, logistiikkayritykset, pankit) saavat tietoonsa tilauksen hoitamiseen tarvitsemansa henkilötiedot. Palveluntarjoajilla on pääsy henkilötietoihin ainoastaan täyttääkseen niille uskotut tehtävät.

Norisma AB käyttää ulkopuolisia palveluntarjoajia (henkilötietojen käsittelijöitä), jotka voivat käsitellä henkilötietoja puolestamme. Tällaisissä tapauksissa olemme solmineet kirjallisen henkilötietojen käsittelysopimuksen turvataksemme tietoturvan käsittelyn kaikissa vaiheissa. Jos haluat tietoa henkilötietojen käsittelijöistämme, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla tai soittamalla.

Käsittelemme henkilötietoja ainoastaan EU:n ja ETA:n alueella

Henkilötietojen tallentaminen ja säilyttäminen
Säilytämme henkilötietojasi niin pitkään kuin se on tarpeellista siihen tarkoitukseen, johon tiedot keräsimme. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että poistamme suostumuksesi perusteella käsittelemämme henkilötiedot, jos peruutat suostumuksesi.
Poistamme sopimuksen täyttämiseksi käsittelemämme henkilötiedot, kun sopimus on päättynyt ja kaikki sopimuksen- ja lainmukaiset velvoitteet on täytetty.

Norisma AB ottaa turvallisuusasiat vakavasti ja suorittaa jatkuvasti tarkastuksia varmistaakseen, että henkilötietojasi käsitellään oikein.

Sinun oikeutesi, kun käsittelemme henkilötietojasi
Sinulla on oikeus tarkistaa sinusta keräämämme henkilötiedot ja voit milloin tahansa vaatia käsittelemiemme henkilötietojen oikaisua, korjausta tai poistamista.

Jos sinulla on kysyttävää siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi tai haluat korjata tai poistaa tietoja, ota yhteyttä asiakaspalveluun osoitteeseen asiakaspalvelu@norisma.fi. Pyydämme sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi tai antamaan lisätietoja ennen kuin annamme sinun käyttää oikeuksiasi. Teemme tämän varmistaaksemme, että annamme pääsyn henkilötietoihisi vain sinulle, emmekä kenellekään muulle, joka väittää olevansa sinä.

Oikeus tietojen siirtämiseen
Sinulla on oikeus siirtää meille antamasi henkilötiedot jäsennellyssä muodossa toiseen järjestelmään. Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen koskee tietoja, jotka olet meille antanut suostumuksen tai sopimuksen perusteella. Voit lukea lisää näiden oikeuksien sisällöstä tietosuojavaltuutetun verkkosivustolla: www.tietosuoja.fi

Valitukset
Jos olet sitä mieltä, että henkilötietojen käsittelymme ei vastaa tässä kuvattuja tapoja tai rikomme muulla tavoin tietoturvaan liittyvää lakia, voit valittaa siitä tietosuojaviranomaiselle. Löydät tietosuojaviranomaisen yhteystiedot verkkosivustolta: www.tietosuoja.fi

Muutokset
Jos teemme muutoksia palveluihimme tai henkilötietojen käsittelyä koskevia säännöstöjä muutetaan, tämä voi vaikuttaa tässä annettuihin tietoihin. Löydät verkkosivuiltamme aina päivitettyä tietoa asiasta.