Coffee zeRo Näin se vaikuttaa

Gröna kaffebönor

Coffee Zero – hyvää oloa joka pisarassa!

Coffee Zero on Norjassa kehitetty kahvijuoma, joka sisältää tuoreista, vihreistä kahvipavuista uutettua klorogeenihappoa. Tämä vaikuttava ainesosa katoaa tavallisesta kahvista kahvipapujen paahtamisen aikana. Olemme kehittäneet menetelmän, jonka avulla tehokkaasti vaikuttava klorogeenihappo voidaan säilyttää. Coffee Zero sisältää lisäksi kromia, joka edistää normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa ja verensokeritasojen pysymistä normaalina.

Tosiasiat

Miten se vaikuttaa?

Coffee Zero -kahvia käytetään samalla tavalla kuin tavallista pikakahvia: jauhe sekoitetaan kiehuvaan veteen.

Vuorokausiannoksen sisältö:
Arabica-kahvijauhe2 000 mg
Vihreiden kahvipapujen uute200 mg
Kofeiini (luonnollinen)60 mg
Kromi120 µg (300 %*)

viitearvosta

Jokainen pohjoismaalainen juo kahvia keskimäärin 160 litraa vuodessa, mikä tarkoittaa kolmea kahvikupillista päivässä. Pohjoismaissa juodaan siis eniten kahvia koko maailmassa. Coffee Zero on ainutlaatuinen kahvi, joka on kehitetty todellisille kahvikissoille. Kun juot Coffee Zero -kahvia, saat kuitenkin paljon enemmän kuin pelkkää kahvia. Kahvin säännöllinen juominen tarjoaa lukuisia terveysetuja.

Painonhallinta

Klorogeenihappo

Klorogeenihapon uskotaan tehostavan kalorien polttamista verensokerin alentamista, millä on vaikutusta painoon. Coffee Zero -kahvin sisältämä erityinen vihreiden kahvipapujen uute voi tasapainottaa verensokeritasoa ja vähentää tällä tavoin rasvan varastoitumista rasvasoluihin.

Kromi (orgaaninen)

Coffee Zero sisältää orgaanista kromia, joka imeytyy elimistössä kaikkein parhaiten. Kromi edistää normaalia makroravintoaineiden (hiilihydraattien, rasvan ja proteiinien) aineenvaihduntaa ja verensokeritasojen pysymistä normaalina.

Kofeiini

Coffee Zero -kahvin kofeiinipitoisuus on luonnollinen ja säilytetty alkuperäisessä muodossaan. Kofeiini stimuloi keskushermostoa ja voi hillitä näläntunnetta, mistä on hyötyä painonpudotuksessa.

Synergiavaikutus

Coffee Zero -kahvin avulla voit parantaa mahdollisuuksiasi pudottaa painoa tehokkaalla ja ennen kaikkea helpolla tavalla. Sinun tarvitsee vain korvata yksi kahvikupillinen päivässä Coffee Zero -kahvilla. Tai voit juoda Coffee Zero -kahvia muun kahvin lisäksi.

Coffee Zero -kahvin sisältämä klorogeenihappo voi tasapainottaa verensokeritasoja ja lisätä samalla elimistön rasvanpolttokykyä. Elimistölle tärkeän kromin vaikutukset on todistettu tieteellisesti, ja se on hyödyllinen ravintoaine painonpudotuksessa. Kromi edistää normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa ja verensokeritasojen pysymistä normaalina. Coffee Zero -kahvin säännöllinen juominen voi siis auttaa painonpudotuksessa.


Antioksidantit

Kahvi sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka torjuvat hapettumista. Hapettuminen on sairausmekanismi, joka aiheuttaa tavallisia vaivoja mutta myös vakavia sairauksia.Antioksidanttipitoisuus

Coffee Zero -kahvissa on suuri antioksidanttipitoisuus. Antioksidantit ovat tärkeitä, koska ne ehkäisevät vapaiden radikaalien aiheuttamia soluvaurioita.

Kaikki elimistön solut, elimet ja kudokset tarvitsevat suojaa vahingolliselta hapettumiselta. Monissa tieteellisissä tutkimuksissa on todettu, että antioksidanttien nauttiminen vähentää lukuisien eri sairauksien riskiä.

Tutkimusten mukaan terveysvaikutus saadaan juomalla noin kolme kuppia kahvia päivässä. Tuotantomenetelmänsä ansiosta Coffee Zero sisältää enemmän vaikuttavia ainesosia kuin tavallinen kahvi, joten yksi kuppi riittää kattamaan päivittäisen tarpeen. Coffee Zero -kahvin sisältämiä vaikuttavia ainesosia ei saa tavallisesta kahvista.