Coffee zeRo Myyntiehdot

1. Sopimus

Norisma AB myy ravintolisiä, kosmetiikkaa ja henkilökohtaisia hygieniatuotteita jatkuvina suoratoimituksina valitun toimitusvälin mukaan ja ilman ostovelvoitetta tai sitoutumisaikaa.

Sopimus koostuu verkkosivustossa tilaamisen yhteydessä annetuista tiedoista sekä näistä sopimusehdoista.
Sopimuksen voi solmia vain 18 vuotta täyttänyt henkilö.

2. Sopimuksen osapuolet

”Myyjä” on: Norisma AB
Yritystunnus: 559082-4768
Osoite: BOX 1, SE-45221 Strömstad, Sverige
Käyntiosoite: Maridalsveien 163, 0461 Oslo, Norway
Varasto ja palautusosoite: Boomerang Returns c/o Asendia Nordic, Kanalvägen 2, 194 61 Upplands Väsby, Sweden
Sähköposti: asiakaspalvelu@norisma.fi
Puhelin: +358 942455777

”Ostaja” on se henkilö, joka on ilmoitettu ostajaksi tilauksen yhteydessä. Ostajan nimi käy ilmi tilausvahvistuksesta. Sopimuksessa ostajaan viitataan myös persoonapronominillä sinä.
”Palvelu” viittaa toimituspalveluun.

”Tuote” on tavara, joka toimitetaan toimituspalvelun kautta.

Asiakaspalvelun yhteystiedot
Puhelin: +358 942455777
Sähköposti: asiakaspalvelu@norisma.fi

Varasto ja palautusosoite:
Boomerang Returns c/o Asendia Nordic
Kanalvägen 2
194 61 Upplands Väsby, Sweden

3. Sopimuksen solmiminen, hyväksyminen ja sopimusehtojen muuttaminen

Sopimus on molempia osapuolia sitova sen jälkeen kun myyjä on vastaanottanut tilauksen. Kun tilaus on vastaanotettu, myyjä lähettää ostajalle sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta käyvät ilmi tilatut tuotteet, hinnat ja toimitusvälit. Ostajan tulee tarkistaa tilausvahvistus ja ilmoittaa myyjälle välittömästi, jos se ei vastaa tilausta. Tilausvahvistuksen liitteenä toimitetaan nämä sopimusehdot, peruutuslomake ja peruutusoikeudesta kertova tiedote.

Sopimusehtoja voidaan muuttaa tarpeen vaatiessa ja/tai virallisten säännösten edellyttäessä. Sopimus edellyttää päivitettyjen/muutettujen ehtojen hyväksymistä. Myyjä julkaisee uudet sopimusehdot verkkosivustossaan ja toimittaa ne asiakkaille seuraavan toimituksen yhteydessä.

4. Tilaaminen, kesto ja irtisanominen

Tilatessaan ostaja ryhtyy sopimukseen, jossa hän tilaa halumaansa tuotetta siihen hintaan ja niillä toimitusväleillä, jotka käyvät ilmi tilausvahvistuksesta. Tilaukseen ei liity sitoutumisaikaa, ja se jatkuu toistaiseksi, kunnes ostaja sanoo tilauksen irti.

Peruuttamisaika on 14 päivää tuotteen mukana toimitetun laskun päiväyksestä. Viimeinen irtisanomispäivä on ilmoitettu saamassasi laskussa. Irtisanomisen voi tehdä asiakaspalveluun (ks. kohta 2) puhelimitse, sähköpostitse tai kirjeitse. Jos teet irtisanomisen liian myöhään, sitoudut ottamaan vastaan seuraavan aikataulutetun toimituksen, ennen kuin tilaus päättyy.
Myyjä pidättää oikeuden lopettaa tuotteen toimitukset ja peruuttaa palvelun, jos kahta tai useampaa toimitusta ei makseta tai jos myyjä ei voi enää pitää ostajaa luottokelpoisena.

5. Lisäturva ostoksille

Voit milloin tahansa ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ja sopia tilauksen tauoista, muutoksista tai räätälöimisestä.

6. Toimitus

Tuotteet toimitetaan kirjepostina suoraan ostajan postilaatikkoon. Normaalisti saat tuotteen ensimmäisen toimituksen 3–10 päivän kuluttua, mutta viimeistään 20 päivän kuluttua tilauksesta. Sen jälkeen tuotteet toimitetaan tilausvahvistuksesta ilmi käyvän toimitusvälin mukaan. Toimitusajankohta voi vaihdella 10 päivää suuntaan tai toiseen postinkulun mukaan.

7. Peruuttamisoikeus

Sinulla on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa ilman perusteita. 14 päivän peruuttamisoikeus alkaa siitä päivästä, kun sinä tai ilmoittamasi muu kolmas osapuoli kuin tavaran kuljettaja vastaanottaa ensimmäisen palvelun kautta tilatun tuotteen.

Jos haluat käyttää peruuttamisoikeuttasi, ota meihin yhteyttä:
Puhelin: +358 942455777
Sähköposti: asiakaspalvelu@norisma.fi

Postisoite: Norisma AB c/o Norisma AS, Maridalsveien 163, 0461 Oslo, Norway

Ilmoita meille selkeästi, että haluat päättää sopimuksen (esimerkiksi postitse, faksitse tai sähköpostitse lähettämälläsi viestillä).

Voit käyttää vakiomuotoista peruuttamislomaketta, joka tulee sähköpostitse saamasi tilausvahvistuksen mukana.
Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi riittää, että lähetät meille peruuttamisilmoituksen peruuttamisajan puitteissa.
Jos päätät purkaa sopimuksen, hyvitämme maksamattoman laskun tai maksamme takaisin kaikki sinulta saamamme maksut, mukaan lukien toimituskulut (poikkeuksena lisämaksut, jotka ovat aiheutuneet siitä, että olet valinnut jonkun muun kuin edullisimman vakiotoimitustavan), viipymättä ja viimeistään 14 päivän kuluttua siitä, kun olemme vastaanottaneet ilmoituksesi sopimuksen purkamisesta.
Suoritamme takaisinmaksun samalle maksuvälineelle, jota olet käyttänyt alkuperäiseen ostokseen, ellei muuta erikseen sovita.
Takaisinmaksun yhteydessä ei koskaan veloiteta mitään lisämaksuja.
Voimme pidättää takaisinmaksun siihen asti, kunnes olemme saaneet tuotteet takaisin tai kunnes olemme saaneet sinulta tositteen tuotteiden lähettämisestä sen mukaan, kumpi näistä tapahtuu ensin.
Sinun on palautettava tuotteet meille viipymättä ja kaikissa tapauksissa viimeistään 14 päivän kuluessa siitä, kun olet ilmoittanut meille sopimuksen purkamisesta. Käytä kohdassa 2 ilmoitettua palautusosoitetta. Jos lähetät tuotteet meille takaisin 14 päivän kuluessa, katsomme, että olet noudattanut peruuttamisoikeuden määräaikaa.
Tuotteet tulee hygienia- ja terveyssyistä palauttaa niin, että niissä olevia sinettejä ei ole murrettu. Muutoin kuluttajansuojalain mukainen peruuttamisoikeus raukeaa.
Peruuttamisoikeus ei koske palvelun kautta lähetettäviä tavallisia toimituksia. Peruuttamisoikeus koskee ainoastaan palvelun ensimmäistä toimitusta.
Jos palautat tuotteen, vastaat kaikista palautuskustannuksista.
Jos myyjä joutuu maksamaan lisäpostimaksun palauttamastasi tuotteesta, pidätämme oikeuden laskuttaa sinulta enintään 15 euroa.
Jos peruuttamisoikeus ei enää ole voimassa tuotteita palautettaessa, näistä tuotteista lähetettyä laskua ei hyvitetä, mutta tuotteet voidaan lähettää sinulle takaisin 7 euron lisämaksua vastaan.
Vastaat vain tuotteiden arvon mahdollisesta alenemisesta, joka johtuu siitä, että tuotteita on käsitelty muulla tavoin kuin niiden luonteen, ominaisuuksien ja toiminnan määrittelemiseksi on tarpeen.
Peruuttamisoikeuden lisäksi ostajalla on yleinen valitusoikeus kuluttajansuojalain mukaisesti, katso lisätietoja kohdasta 8.

8. Valitukset

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen valitusoikeus, jos tuotteessa/palvelussa on virheitä tai puutteita.

Tuotetta koskeva valitusoikeus rajoittuu pakkauksessa olevaan parasta ennen -päiväykseen edellyttäen, että tuotetta on säilytetty kuivassa, viileässä ja poissa suorasta auringonvalosta.
Ostaja sitoutuu ilmoittamaan asiakaspalveluun kohtuullisessa ajassa, mikäli tuotteessa ilmenee puutteita.
Myyjä ei vastaa hintojen ja tietojen puutteista ja virheistä, jos ne aiheutuvat tekijöistä, jotka eivät ole meidän hallinnassamme, kuten teknisistä ongelmista, sähkökatkoksista, ylikuormituksesta tai sabotaasista näihin kuitenkaan rajoittumatta.

9. Hinnat ja maksaminen

Tilaamisen yhteydessä ilmoitetut ja tilausvahvistuksessa olevat hinnat ovat voimassa olevia sopimushintoja.

Maksut suoritetaan laskulla. Jokaisen toimituksen mukana on lasku, jonka maksuehto on 14 päivää. Saatava suoritetaan kokonaisuudessaan arvato Finance Finland:lle. Laskun voi maksaa ainoastaan arvato Finance Finland:lle. Myyjän toimittamat tuotteet toimivat myyntipanttina siihen asti, kunnes maksut, korot ja kustannukset on suoritettu.
Myyjä, yhteistyössä arvato Finance Finland:n kanssa, pidättää oikeuden selvittää ostajan luottotiedot tilaamisen yhteydessä, toistuvasti asiakassuhteen aikana ja silloin, jos on syytä epäillä maksuvelvollisuuksien laiminlyömistä. Luottokelpoisuustiedusteluista lähetetään ostajalle jäljennös sähköpostitse tai kirjeitse.
Maksu tulee suorittaa laskuun merkityn maksuehdon mukaisesti. Maksun viivästyessä laskuun lisätään lainmukainen muistutusmaksu viivästyskorkoineen.
Jos maksua ei edelleenkään suoriteta, saatava siirretään perintään, jolloin maksuun lisätään lainmukaiset korot ja maksut.
Mikäli maksua ei suoriteta, myyjä voi lakkauttaa palvelun ilman ennakkovaroitusta (vrt. kohta 4).

10. Tilaus-, henkilö- ja asiakastiedot

Myyjä tallentaa kaikki ostajan antamat tilaus- ja henkilötiedot järjestelmäänsä.

Henkilö- ja tilaustietoja käsitellään luottamuksellisesti henkilötietolain mukaisesti. Myyjä käyttää tietoja asiakassuhteen hallinnoimiseen, kuten tuotteista, palveluista ja muusta tarjonnasta tiedottamiseen.
Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, mutta myyjä käyttää niitä omiin tarkoituksiinsa. Henkilö- ja tilaustietoja voidaan kuitenkin luovuttaa pyynnöstä viranomaistahoille, luottotietojen tarkistuksia tekeville yrityksille ja erääntyneiden saatavien osalta perintätoimistoille.
Sinulla on oikeus saada tietää, mitä tietoja sinusta on rekisteröity ja voit myös vaatia tietojen oikaisua.
Sitoudut ilmoittamaan myyjälle, jos henkilötiedoissasi tapahtuu sellaisia muutoksia, joilla on merkitystä palvelun toimittamiselle.

11. Tuotteen sisältö, käyttö ja vaikutus

Myyjä irtisanoutuu kaikesta vastuusta, joka liittyy tuotteen varomattomaan käyttöön. Tuote on määritelty ravintolisäksi tai kosmetiikaksi Norjan lain mukaan, ja sen merkintöihin sovelletaan ravintolisiä tai kosmetiikkaa koskevia säädöksiä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä tule säilyttää pimeässä ja kuivassa paikassa huoneenlämmössä. Ravintolisä tulee säilyttää lasten ulottumattomissa. Raskaana olevat ja imettävät naiset eivät saa käyttää ravintolisää. Alle 18-vuotiaat eivät saa käyttää ravintolisää.

Myyjä suosittelee neuvottelemaan ravintolisän käytöstä lääkärin kanssa, erityisesti jos sinulla on nyt tai sinulla on ollut sairauksia tai käytät lääkitystä. Lue pakkauksen/esitteen annostusohje huolellisesti ennen käyttöä.
Myyjä voi muuttaa tuotteen kokoonpanoa (sisältöä, koostumusta, esitteitä ja pakkausta) ilman ennakkovaroitusta ja siitä erikseen asiakkaalle ilmoittamatta, kunhan tuotteen uudella sisällöllä on vastaava vaikutus kuin alun perin toimitetulla tuotteella. Myyjä sitoutuu tiedottamaan kirjallisesti, jos tuotemuutoksista voi koitua vaaraa äyriäisille allergisille, laktoosi-intolerantikoille, maitoallergikoille, keliaakikoille tai kananmunalle tai pähkinälle allergisille.
Tuote on ravintolisä tai kosmetiikkatuote, jonka vaikutus voi olla todistettu kliinisillä tutkimuksilla, käyttökokemuksilla, alan kirjallisuudella tai yksittäisiä ainesosia, ainesosakoostumuksia tai tuotetta koskevilla todistuksilla. Koska ravintolisien ja kosmetiikan vaikutukset ovat yksilöllisiä, tuotteen tehoa ei voida taata yksittäisten henkilöiden kohdalla, eikä myyjä ole vastuussa taloudellisista, terveydellisistä tai muista ongelmista, jotka aiheutuvat käyttäjän käyttäessä tuotetta.

12. Sovellettava lainsäädäntö ja erimielisyydet

Tähän sopimukseen sovelletaan Ruotsin lakia. Sopimukseen liittyvät riidat ratkaistaan ensisijaisesti neuvottelemalla. Jos ratkaisuun ei päästä neuvottelemalla, erimielisyydet ratkaistaan Tukholman käräjäoikeudessa.