Coffee zeRo Lehti

 • Meidän molempien piti laihtua hieman

  Meidän molempien piti laihtua hieman

  Kun May Bismo Lerudsmoen päätti kokeilla Coffee Zero -kahvia, aviomies Rune heittäytyi mukaan kokeiluun. Neljän vuoden aikana pariskunnan vaatekoot ovat pienentyneet reippaasti.
 • Kaverisi käyttää Coffee Zeroa!

  Kaverisi käyttää Coffee Zeroa!

  Eräs kaverisi on juuri tilannut Coffee Zeroa ja jakanut tiedon Facebookissa. Tarjoamme kaverialennusta, ja pääsetkin tämän viestin vastaanottajana kokeilemaan Pohjoismaiden suosikkikahvia PUOLEEN HINTAAN!
 • Mitä voit odottaa Coffee Zerolta

  Mitä voit odottaa Coffee Zerolta

  Coffee Zero auttaa saavuttamaan ihannepainon – näin se toimii.
 • Työkaverit ovat sanoneet, että näytän pirteämmältä!
  terveyskahvi

  Työkaverit ovat sanoneet, että näytän pirteämmältä!

  Tanja Teikari on 46-vuotias koulunkäynnin ohjaaja, joka asuu ja työskentelee Pornaisissa. Hän huomasi Coffee Zeron mainoksen sattumalta surffaillessaan netissä ja Facebookissa, klikkasi sitä ja kiinnostui tuotteesta ja sen terveysvaikutuksista. Tanjan huomio kiinnittyi erityisesti siihen, että terveyskahviin käytettävät pavut ovat vihreitä ja paahtamattomia.
 • Helena sai sokerihimonsa hallintaan vihreän kahvin avulla
  terveyskahvi

  Helena sai sokerihimonsa hallintaan vihreän kahvin avulla

  – Kuulun pullamössö-sukupolveen. 50-luvulla syötiin aamupalaksi kahviin sekoitettua pullaa, naureskelee Helena Hannula, 67-vuotias eläkeläinen Seinäjoelta. Kahvi on kuulunut Helenan elämään aina. Siksi Coffee Zeron vihreä kahvi tuntui heti luontevalta kokeilulta. – Näin mainoksen Facebookissa ja päätin tilata. Tykkään kahvista ja tarjouskin oli niin hyvä. Täytyy sanoa, että olen tosi yllättynyt tuloksista, äimistelee Helena. Helena on tyttärensä syntymästä lähtien kamppaillut painonsa kanssa. Välillä paino on pudonnutkin, mutta sitten kilot ovat pikkuhiljaa hiipineet takaisin. – Ystävät sanovat, etten ole lihava, vaan iso. Plus-mallin mitoissa, naureskelee Helena. Pituutta on 176 senttiä ja painoa tällä hetkellä 95 kiloa. – Mutta vakavasti puhuen sokeri on ollut mulle aina ongelma. Olen sokeriholisti, ja se on aiheuttanut rasvamaksan. Alkoholista en välitä. Rasvamaksan vuoksi painoa pitäisi pudottaa reilusti. Helena ei usko laihdutuskuureihin, vaan on sitä mieltä, että painoa pitää pudottaa vähitellen, elämäntapoja muuttamalla ja ruoka-annoksia pienentämällä. – Mutta se ei ole helppoa, kun ikääkin karttuu. Nuorena sitä laihtui, kun oli yhden viikonlopun syömättä. Helena joi Coffee Zeroa ensin kuukauden ajan ilman vaikutusta painoon. Sitten hän huomasi, että makeanhimo oli vähentynyt ja päätti jättää karkit ja suklaat pois. Ihmeekseen Helena huomasi, että tällä kertaa karkkilakko onnistui. – Saatoin ennen ostaa viikoittain pari isoa pussia hedelmäkarkkeja, marmeladia ja suklaata. Nyt ei tee enää mieli, Helena hämmästelee. Helena on huomannut, että vihreällä kahvilla on ollut vaikutusta myös ruokahaluun. – Nykyisin syön vain sen verran, että tulen just ja just täyteen. Paino on pudonnut kuukaudessa 3 kiloa. – Olen sitä mieltä, että tämä johtuu vihreästä kahvista. On ollut helppoa jättää herkuttelu. On kaiken kaikkiaan hyvä olo. Helena on juonut Coffee Zeroa vasta pari kuukautta, mutta aikoo jatkaa uutta joka-aamuista vihreän kahvin rituaaliaan. Entä miltä Coffee Zero maistuu? – Olihan maku ensin vähän erilainen kuin persujuhlamokka. Mutta ei tämä hassumpaa ole. Nimi on vaan vähän vaikea suomalaiselle. Pitää nyt kirjoittaa ylös tämä nimi, sillä ystäväni Mari oli tästä kiinnostunut.
 • Makeanhimo hävisi
  terveyskahvi

  Makeanhimo hävisi

  Pia Maristo oli kokeillut jo aiemminkin erilaisia lisäravinteita ja vihreää teetä ennen kuin innostui Coffee Zero -terveyskahvista.
 • Coffee Zero sai kilot karisemaan
  terveyskahvi

  Coffee Zero sai kilot karisemaan

  Kun painon pudottaminen liikunnan ja ruokavalion avulla ei onnistunut, Maire Uuttu päätti kokeilla Coffee Zeroa. Kuukautta myöhemmin kiloja oli lähtenyt jo neljä.