Coffee zeRo Lehti

 • Meidän molempien piti laihtua hieman

  Meidän molempien piti laihtua hieman

  Kun May Bismo Lerudsmoen päätti kokeilla Coffee Zero -kahvia, aviomies Rune heittäytyi mukaan kokeiluun. Neljän vuoden aikana pariskunnan vaatekoot ovat pienentyneet reippaasti.
 • Kaverisi käyttää Coffee Zeroa!

  Kaverisi käyttää Coffee Zeroa!

  Eräs kaverisi on juuri tilannut Coffee Zeroa ja jakanut tiedon Facebookissa. Tarjoamme kaverialennusta, ja pääsetkin tämän viestin vastaanottajana kokeilemaan Pohjoismaiden suosikkikahvia PUOLEEN HINTAAN!
 • Mitä voit odottaa Coffee Zerolta

  Mitä voit odottaa Coffee Zerolta

  Coffee Zero auttaa saavuttamaan ihannepainon – näin se toimii.
 • Työkaverit ovat sanoneet, että näytän pirteämmältä!
  terveyskahvi

  Työkaverit ovat sanoneet, että näytän pirteämmältä!

  Tanja Teikari on 46-vuotias koulunkäynnin ohjaaja, joka asuu ja työskentelee Pornaisissa. Hän huomasi Coffee Zeron mainoksen sattumalta surffaillessaan netissä ja Facebookissa, klikkasi sitä ja kiinnostui tuotteesta ja sen terveysvaikutuksista. Tanjan huomio kiinnittyi erityisesti siihen, että terveyskahviin käytettävät pavut ovat vihreitä ja paahtamattomia.
 • Helena sai sokerihimonsa hallintaan vihreän kahvin avulla
  terveyskahvi

  Helena sai sokerihimonsa hallintaan vihreän kahvin avulla

  – Kuulun pullamössö-sukupolveen. 50-luvulla syötiin aamupalaksi kahviin sekoitettua pullaa, naureskelee Helena Hannula, 67-vuotias eläkeläinen Seinäjoelta. Kahvi on kuulunut Helenan elämään aina. Siksi Coffee Zeron vihreä kahvi tuntui heti luontevalta kokeilulta.
 • Makeanhimo hävisi
  terveyskahvi

  Makeanhimo hävisi

  Pia Maristo oli kokeillut jo aiemminkin erilaisia lisäravinteita ja vihreää teetä ennen kuin innostui Coffee Zero -terveyskahvista.
 • Coffee Zero sai kilot karisemaan
  terveyskahvi

  Coffee Zero sai kilot karisemaan

  Kun painon pudottaminen liikunnan ja ruokavalion avulla ei onnistunut, Maire Uuttu päätti kokeilla Coffee Zeroa. Kuukautta myöhemmin kiloja oli lähtenyt jo neljä.