Coffee zeRo Käyttö ja annostus

Yksi Coffee Zero -pakkaus sisältää 30 annospussia ja kestää 1 kuukauden.
Suositeltu annos on 1 pussi vuorokaudessa.

Juo yksi kupillinen päivässä, mielellään mahdollisimman aikaisin päivästä aamiaisen yhteydessä. Voit toki juoda kupillisesi milloin haluat, mutta suosittelemme Coffee Zero -kahvin juomista aamulla. Aikainen kahvinjuonti tehostaa elimistön rasvanpolttokykyä koko päivän ajan ja antaa sinulle energiaa.

Coffee Zero -kahvia käytetään samalla tavalla kuin tavallista pikakahvia: jauhe sekoitetaan kiehuvaan veteen. Coffee Zero -kahvi sisältää 60 mg kofeiinia/vuorokausiannos.

 

Pitkäaikainen käyttö parantaa tehoa entisestään – saat terveyshyödyt säännöllisellä käytöllä

Coffee Zero sisältää tehokkaita luonnollisia ainesosia, joiden teho lisääntyy säännöllisesti ja pitkäaikaisesti käytettynä. Painon voi odottaa lähtevän laskuun, kun päivittäisen käytön aloittamisesta on kulunut 2 viikosta 3 kuukauteen. Yksilöllisiä eroja esiintyy, mutta kaikkien elimistö hyödyntää vaikuttavat aineet yhtä hyvin. Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa meihin yhteyttä.

Terveysvaikutukset

Coffee Zero ei ole pelkästään kahvi, joka voi auttaa sinua pudottamaan painoa, vaan se sisältää monia vaikuttavia aineita, jotka ovat hyväksi yleisterveydelle. Siksi suosittelemme, että otat Coffee Zero -kahvin luonnolliseksi osaksi arkipäivääsi. Tuhannet pohjoismaalaiset käyttävät Coffee Zero -kahvia takaamaan hyvän terveyden kiireisessä arjessa. Sinun tarvitsee vain vaihtaa yksi kahvikupillinen päivässä Coffee Zero -kahviin.

Coffee Zero sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka estävät hapettumista. Se on sairausmekanismi, joka edistää tavallisten mutta myös vakavien sairauksien kehittymistä.

Coffee Zero -kahvissa on runsas antioksidanttipitoisuus, joten yksi kupillinen täyttää koko päivän tarpeet. Coffee Zero -kahvin vaikuttavia aineita ei saa tavallisesta kahvista.

Suositeltua 1 pussin vuorokausiannosta ei saa ylittää, mutta voit säädellä annostusta sen mukaan, kuinka vahva tai laimea annos sopii juuri sinun tarpeisiisi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin voimme muokata toimitusvälejä niin, että ne sopivat sinun kulutukseesi. Asiakaspalvelussamme on töissä tuoteasiantuntijoita, jotka neuvovat sinua tuotekysymyksissä. Yhteyden ottaminen asiakaspalveluun ja neuvonta on asiakkaillemme maksutonta.

Coffee Zero -kahvia suositellaan sekä naisille että miehille 18 ikävuodesta alkaen.

 

Lue asiakkaiden kertomuksia Ota yhteyttä