Coffee zeRo Lehti

Työkaverit ovat sanoneet, että näytän pirteämmältä!

Tanja Teikari on 46-vuotias koulunkäynnin ohjaaja, joka asuu ja työskentelee Pornaisissa. Hän huomasi Coffee Zeron mainoksen sattumalta surffaillessaan netissä ja Facebookissa, klikkasi sitä ja kiinnostui tuotteesta ja sen terveysvaikutuksista. Tanjan huomio kiinnittyi erityisesti siihen, että terveyskahviin käytettävät pavut ovat vihreitä ja paahtamattomia.

– Perehdyin tuotteeseen ja ajattelin, että tätä täytyy kokeilla. Lopetin tavallisen kahvin juomisen jo muutama vuosi sitten, mutta pelkän vihreän teen juominen tuntui kuitenkin vähän tylsältä ja olin jo kokeillut kaikki kaupoissa myytävät, lämpimään veteen sekoitettavat pikakahvit, capuccinot ja kaakaot. En kuitenkaan löytänyt niistä tuotteista itselleni mieleistä, koska etsin jotakin muuta, mieluiten terveysvaikutteista tuotetta. Zero Coffee valikoitui siten sopivaksi vaihtoehdoksi, jota kokeilla, Tanja kertoo.

Tilaus hoitui kätevästi netissä

Ensimmäinen paketti laitettiin tilaukseen kolme kuukautta sitten ja Tanja juo nyt Coffee Zerota kupillisen päivässä. Makua hän kuvailee vahvaksi, kahvin kaltaiseksi, mutta mitään epämiellyttävää tai katkeraa vivahdetta tuotteesta ei hänen mukaansa löydy.

– Söin ennen makeanhimooni kaikenlaista, suklaata, karkkia, marmelaadeja ja jopa hunajaa. Nyt makenhimoni on vähentynyt ja pystyn kauppareissullanikin ohittamaan makeishyllyt. Ennen saatoin kaivaa karkkivarastoistani jotakin makeaa joka ilta. Otin ensin yhden palan suklaata, sitten toisen ja pian saatoin havahtua siihen, että olinkin syönyt jo puoli levyä. Joskus, kun oikein kaipaan makeaa, otan yhden ylimääräisen kupillisen kahvia ja saatan lisätä siihen yhden palan sokeria. Painoni on tippunut pari kiloa sen jälkeen kun aloin juoda Coffee Zeroa, ja toivon, että se tippuisi vielä muutaman kilon ensi kesään mennessä. Nautin aina kupillisen ”terveyskahvia” lounaan jälkeen töissä. Tunnen oloni kevyemmäksi ja pirteämmäksi ja työkaverini ja läheiseni ovat tämän jo huomanneet ja siitä huomauttaneet. Jaksan nyt paljon paremmin työssänikin, ja käyn ulkona reippalemassa yhtä paljon kuin ennenkin, koska olen aktiivinen ihminen, Tanja tiivistää.

coffee zeRoTilaa kampanja­hintaan

Olemme myyneet 98 650 pakettia ja tarjoamme juhlan kunniaksi Coffee Zeron puoleen hintaan!

Kyllä, kiitos! Tilaan 1 kuukauden annoksen Coffee Zeroa vain hintaan 19 euroa. Myydään toistaiseksi voimassa olevana kestotilauksena. Tervetulotarjouksen jälkeen saan 1 kuukauden annoksen joka kuukausi hintaan 38 euroa kuukaudessa siihen asti, kunnes irtisanon tilauksen. Kaikki lähetykset ILMAN toimituskuluja. Jos haluat irtisanoa tilauksen, ota yhteyttä asiakaspalveluun 14 päivän kuluessa laskun päiväyksestä. Jos irtisanot tilauksen tätä myöhemmin, saat vielä seuraavan lähetyksen. Olemme sinua varten!

Paketti lähetetään suoraan kotiisi. Aina ilmainen postitus!

Nopea toimitus Postin kautta. Maksu laskulla, kun olet saanut paketin.