Coffee zeRo Lehti

– Nyt suklaa saa olla rauhassa

Anniken Jonsen oli koukussa suklaaseen. Makeanhimo hellitti, kun hän alkoi juoda Coffee Zero -kahvia.

– Kun olin juonut Coffee Zero -kahvia muutaman viikon, huomasin äkkiä, että en ollut syönyt suklaata aikoihin. Siis minä, joka tavallisesti söin makeaa joka päivä!

Anniken Johnsen hymyilee kertoessaan vanhoista tavoistaan. Sokeririippuvuus ei ole kuitenkaan naurun asia. 52-vuotias Anniken, joka asuu Norjassa Skin kaupungissa, on aina pitänyt makeisista, ja suklaa ja lakritsi ovat olleet osa hänen ruokavaliotaan.

– Minulle ei riittänyt vain yksi palanen, vaan söin paljon kerralla! Sain siitä vahvan hyvän olon tunteen, mutta ilo haihtui samaa vauhtia kuin karkkikääreet tyhjenivät. Siinä oli jotain pakonomaista ja kutsunkin itseäni suklaaholistiksi, Anniken sanoo.

Makeanhimo kuriin

Suuresta sokerinsaannistaan huolimatta Anniken onnistui pitämään painonsa kurissa muun muassa liikkumalla paljon. Kun hänen oli luovuttava lihaskuntoharjoittelusta, kilot alkoivat kertyä. Sitten Anniken luki, että Coffee Zero voi vähentää makeanhimoa ja edistää laihtumista, joten hän päätti antaa terveyskahville mahdollisuuden.

– Juon kahvia joka tapauksessa joka päivä, joten ajattelin, että minulla ei ole mitään menetettävää. Uskalsin tuskin toivoa, että saisin Coffee Zero -kahvin avulla makeanhimon kuriin ja että se parantaisi elämänlaatuani. Niin kuitenkin kävi!

Parempi elämänlaatu

Anniken pitää edelleen suklaasta, mutta kaupassa makeiset saavat jäädä rauhaan. Nyt kuluu päiviä ja jopa viikkoja niin, että Anniken ei syö makeaa.

– Kun avaan suklaalevyn, nautin muutaman palan, enkä ahmi koko levyä kerralla, Anniken sanoo ja toteaa saaneensa painonsa kuriin.

– Elämänlaatuni on parantunut huimasti, hän kertoo – ja suosittelee Coffee Zero -kahvia kaikille, jotka kärsivät makeanhimosta ja painonnoususta.

– Coffee Zero -kahvi on auttanut minua suuresti. Kaiken lisäksi se maistuu hyvältä ja on hinnaltaan samaa luokkaa kuin esimerkiksi kahvikapselit. Minun aamiaispöytääni se on tullut jäädäkseen!

coffee zeRoTilaa kampanja­hintaan

Olemme myyneet 98 650 pakettia ja tarjoamme juhlan kunniaksi Coffee Zeron puoleen hintaan!

Kyllä, kiitos! Tilaan 1 kuukauden annoksen Coffee Zeroa vain hintaan 19 euroa. Myydään toistaiseksi voimassa olevana kestotilauksena. Tervetulotarjouksen jälkeen saan 1 kuukauden annoksen joka kuukausi hintaan 38 euroa kuukaudessa siihen asti, kunnes irtisanon tilauksen. Kaikki lähetykset ILMAN toimituskuluja. Jos haluat irtisanoa tilauksen, ota yhteyttä asiakaspalveluun 14 päivän kuluessa laskun päiväyksestä. Jos irtisanot tilauksen tätä myöhemmin, saat vielä seuraavan lähetyksen. Olemme sinua varten!

Paketti lähetetään suoraan kotiisi. Aina ilmainen postitus!

Nopea toimitus Postin kautta. Maksu laskulla, kun olet saanut paketin.