Coffee zeRo Lehti

Meidän molempien piti laihtua hieman

Kun May Bismo Lerudsmoen päätti kokeilla Coffee Zero -kahvia, aviomies Rune heittäytyi mukaan kokeiluun. Neljän vuoden aikana pariskunnan vaatekoot ovat pienentyneet reippaasti.

– Itse asiassa istun juomassa kahvia tälläkin hetkellä. Leipäpala ja Coffee Zero -kupillinen – siitä ei aamupala parane!

Rune Lerudsmoen nauraa ja muistelee, kuinka hänen vaimonsa May kertoi tilanneensa Coffee Zero -näytepakkauksen. Kun vaimo ehdotti, että he jakaisivat pakkauksen, Rune oli heti mukana.

Ajattelin, että voin olla solidaarinen!

May myös huomautti, ettei kummallekaan olisi pahitteeksi pudottaa muutama kilo. Siitä lähtien keittiön ikkunalaudalla olevasta kulhosta eivät ole vihreät annospussit päässeet loppumaan. Siitä minä pidän huolen. Coffee Zeron tilaaminen ja maksaminen on nimittäin minun vastuullani, Rune kertoo.

Kahdeksan kiloa kevyempi

Norjan Vålerissa asuva 66-vuotias Rune on käyttänyt pyörätuolia noin 50 vuoden ajan. Vähäinen liikunta on haaste monille pyörätuolia käyttäville, ja vanhemmiten Runekin huomasi, että painoa olisi syytä hieman tarkkailla. Se ei kuitenkaan ole helppoa sellaiselle, joka rakastaa perinteisiä, tuhteja liharuokia!

thor
Päivittäinen kupillinen: May ja Rune juovat Coffee Zero -kahvia joka päivä!

– Et ole koskaan varsinaisesti ollut kiinnostunut liikunnasta. Osin siksi ajattelin, että Coffee Zeron kokeileminen voisi olla sinulle hyödyksi, May pistää väliin ja lisää, että elämä maatilanemäntänä on pitänyt hänet itsensä liikkeessä läpi vuosien. Vyötärölle oli kuitenkin vaivihkaa kertynyt muutama ylimääräinen kilo.

– Näiden neljän Coffee Zero -vuoden aikana olen laihtunut 8 kiloa. Sen huomaa arjessa, koska liikkuminen tuntuu nyt helpommalta ja kevyemmältä. Lisäksi olemme molemmat pienentyneet parikin vaatekokoa.

Aineenvaihdunnalle potkua kahvista

– Olen laihtunut parin kolmen vaatekoon verran. Siis ilman, että olisin juurikaan muuttanut elintapojani. Olen samaa mieltä siitä, että Coffee Zero kiihdyttää aineenvaihduntaa, Rune sanoo.

– Kaikki on käynyt todella helposti. Lisäksi Coffee Zero edistää vatsan säännöllistä toimintaa – hyvällä tavalla, May lisää. 64-vuotias May kertoo, että he eivät miehensä kanssa juuri koskaan jätä välistä päivittäistä kahvihetkeään.

– Silloin tulee nimittäin aika huono omatunto. Niinpä minulla on aina matkoillakin mukana muutama vihreä annospussi. Se on todella kätevää, May kertoo.

Juuri nyt meillä on käynnissä kampanja, jossa saat huippusuositun kahvimme PUOLEEN HINTAAN. Tartu tilaisuuteen ja täytä oheinen lomake. HUOM.! Tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan niin kauan kuin tuote-erää riittää.

coffee zeRoTilaa kampanja­hintaan

Olemme myyneet 98 650 pakettia ja tarjoamme juhlan kunniaksi Coffee Zeron puoleen hintaan!

Kyllä, kiitos! Tilaan 1 kuukauden annoksen Coffee Zeroa vain hintaan 19 euroa. Myydään toistaiseksi voimassa olevana kestotilauksena. Tervetulotarjouksen jälkeen saan 1 kuukauden annoksen joka kuukausi hintaan 38 euroa kuukaudessa siihen asti, kunnes irtisanon tilauksen. Kaikki lähetykset ILMAN toimituskuluja. Jos haluat irtisanoa tilauksen, ota yhteyttä asiakaspalveluun 14 päivän kuluessa laskun päiväyksestä. Jos irtisanot tilauksen tätä myöhemmin, saat vielä seuraavan lähetyksen. Olemme sinua varten!

Paketti lähetetään suoraan kotiisi. Aina ilmainen postitus!

Nopea toimitus Postin kautta. Maksu laskulla, kun olet saanut paketin.