Coffee zeRo Lehti

Makeanhimo hävisi

Pia Maristo oli kokeillut jo aiemminkin erilaisia lisäravinteita ja vihreää teetä ennen kuin innostui Coffee Zero -terveyskahvista.

– Olin kuullut kahvista kavereiltani ja etsin sitten lisätietoa ja sivustoa netistä. Kaipasin tuotetta, jolla olisi selviä terveysvaikutuksia. Elän oman työnikin puolesta kurillista ja terveellistä elämää, mutta halusin testata tätä kahvia lähinnä painonhallinnan helpottamisen kannalta, 47-vuotias hierojana ja yksilövalmentajana työskentelevä Pia Maristo kertoo.

Kesällä 2017 hän päätti tilata kahvia netistä ja nauttii nykyään aamiaiseksi puoli litraa sitruunanmehulla maustettua vettä ja sen jälkeen kaksi kuppia kahvia.

– Ensimmäinen kuppi on ihan tavallista kahvia, mutta toinen on Coffee Zero -terveyskahvia. Aluksi join sitä ehkä liikaakin, mutta nyt olen todennut, että yksi kuppi päivässä on juuri sopiva määrä minulle. Olin ennen todella perso suklaalle ja lakritsille, mutta terveyskahvin myötä oma makeanhimoni on hävinnyt lähes kokonaan, Pia sanoo.

Terveelliset elämäntavat

Yksilövalmentajan elämä on hektistä, koska perheessä on kolme lasta. Lapset ovat 8-, 12- ja 15-vuotiaita ja arki on työntäyteistä.

– Harrastamme kaikki liikuntaa, ja minä olen harrastanut judoa jo vuodesta 2011 ja käyn sen lisäksi myös kuntosalilla. Ulkoilemme koko perheen voimin ja nautimme kaikki luonnosta täällä Espoossa. Käymme usein myös äitini luona Joutsenossa ja syksyisin käymme siellä poimimassa mustikoita ja sieniä.

Pia toimii myös Fustra-ohjaajana. Fustra on suomalainen harjoitusmetodi, jota käytetään parantamaan ryhtiä, lisäämään liikkuvuutta, kehittämään kehon hallintaa ja vahvistamaan keskivartaloa.

-Ihmisten pitäisi opetella kuuntelemaan kehoaan ja harrastaa sellaista liikuntaa, joka tuntuu hyvältä. Olen huomannut, että viime kesästä lähtien painoni on pysynyt ennallaan ja nyt se on lähtenyt vähän laskuunkin, vaikka en ole muuten muuttanut ruokavaliotani mitenkään. Ensisijainen tavoitteeni ei ollut niinkään painon pudottaminen vaan se, että se pysyisi samoissa lukemissa. Painoni on jojoillut koko aikuisikäni ja olin kyllästynyt siihen. Coffee Zero vaikuttaa myönteisellä tavalla myös omaan pirteyteeni ja jaksamiseeni, Pia toteaa.

– Seuraavaksi ajattelin mainostaa tuotetta miehelleni Mika Maristolle, hänelle siitä olisi vielä enemmän konkreettista hyötyä, Pia naurahtaa.

coffee zeRoTilaa kampanja­hintaan

Olemme myyneet 98 650 pakettia ja tarjoamme juhlan kunniaksi Coffee Zeron puoleen hintaan!

Kyllä, kiitos! Tilaan 1 kuukauden annoksen Coffee Zeroa vain hintaan 19 euroa. Myydään toistaiseksi voimassa olevana kestotilauksena. Tervetulotarjouksen jälkeen saan 1 kuukauden annoksen joka kuukausi hintaan 38 euroa kuukaudessa siihen asti, kunnes irtisanon tilauksen. Kaikki lähetykset ILMAN toimituskuluja. Jos haluat irtisanoa tilauksen, ota yhteyttä asiakaspalveluun 14 päivän kuluessa laskun päiväyksestä. Jos irtisanot tilauksen tätä myöhemmin, saat vielä seuraavan lähetyksen. Olemme sinua varten!

Paketti lähetetään suoraan kotiisi. Aina ilmainen postitus!

Nopea toimitus Postin kautta. Maksu laskulla, kun olet saanut paketin.