Coffee zeRo Lehti

Kupillinen kahviako laihduttaa? Kyllä, luit oikein!

Terveyskahvi Coffee Zero on auttanut tuhansia pohjoismaalaisia painonpudotuksessa!

Pidätkö kahvista ja haluaisit laihtua muutaman kilon? Coffee Zero on Norjassa kehitetty kahvi, joka sisältää paahtamattomista vihreistä kahvipavuista saatavaa uutetta. Olemme saaneet tuotantomenetelmällämme talteen tehokkaasti vaikuttavan klorogeenihapon, jota uutetaan vihreistä kahvipavuista. Tämä vaikuttava aine katoaa tavallisesta kahvista, kun pavut paahdetaan. Vihreistä kahvipavuista saatava klorogeenihappo tehostaa rasvanpolttoa elimistössä ja voi auttaa laihtumisessa.

Coffee Zero sisältää lisäksi orgaanista kromia. Kromi osallistuu makroravintoaineiden (kuten rasvan) aineenvaihduntaan ja vähentää makeanhimoa.

Sinun tarvitsee vain vaihtaa yksi kahvikupillinen päivässä Coffee Zero -kahviin

Coffee Zero voi parantaa mahdollisuuksiasi pudottaa painoa tehokkaalla ja vieläpä helpolla tavalla. Sinun tarvitsee vain vaihtaa yksi kahvikupillinen päivässä Coffee Zero -kahviin.

cover

Karine laihtui 16 kiloa

– Paino huipussaan ja kunto pohjalukemissa. Näin Karine Sekkingstad kuvailee tilannettaan sairastuttuaan vuonna 2012. 42-vuotias Karine on 175 senttimetriä pitkä, ja hän oli ollut hoikka koko ikänsä, mutta sairastelu sai hänet lihomaan kilotolkulla. – Yritin treenata ja syödä terveellisesti, mutta vaikeassa elämäntilanteessa se oli hankalaa. Siksi etsin jotakin, mistä saisin pienen sysäyksen oikeaan suuntaan – pientä lisäapua. Sitä minulle tarjosi Coffee Zero, kertoo kolmen lapsen äiti, joka asuu perheineen Norjassa Skienin kaupungissa.

karine

– En oikeasti uskonut pääseväni näihin tuloksiin, en ainakaan näin lyhyessä ajassa, Karine sanoo.

Karine on juonut Coffee Zero -kahvia pari kuukautta ja on kävelevä todiste kahvin tehosta. Hän on laihtunut huimat 16 kiloa ja painaa nyt alle 70 kiloa.

Tuhansia tyytyväisiä asiakkaita

Olaug Enstad Bjorlin kaupungista Norjasta laihtui 6 kiloa, ja Norjan Surnadalin kunnasta kotoisin oleva Idar Steigedal pääsi huippukuntoon ja pudotti 15 kiloa Coffee Zero -kahvin avulla.

Samanlaisia kertomuksia on paljon – tuhannet asiakkaat ovat onnistuneet laihduttamaan Coffee Zero -terveyskahvin avulla. Lue lisää täältä

Kampanjahinta – voimassa vain tämän viikon!

Juhlimme yli 50 000 myytyä kahvipakkausta ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden ostaa supersuosittua Coffee Zero -kahvia PUOLEEN HINTAAN! Tarjous on voimassa niin kauan kuin varastoa riittää. Hyödynnä tarjous ja koe itse Coffee Zero -kahvin teho!

coffee zeRoTilaa kampanja­hintaan

Olemme myyneet 98 650 pakettia ja tarjoamme juhlan kunniaksi Coffee Zeron puoleen hintaan!

Kyllä, kiitos! Tilaan 1 kuukauden annoksen Coffee Zeroa vain hintaan 19 euroa. Myydään toistaiseksi voimassa olevana kestotilauksena. Tervetulotarjouksen jälkeen saan 1 kuukauden annoksen joka kuukausi hintaan 38 euroa kuukaudessa siihen asti, kunnes irtisanon tilauksen. Kaikki lähetykset ILMAN toimituskuluja. Jos haluat irtisanoa tilauksen, ota yhteyttä asiakaspalveluun 14 päivän kuluessa laskun päiväyksestä. Jos irtisanot tilauksen tätä myöhemmin, saat vielä seuraavan lähetyksen. Olemme sinua varten!

Paketti lähetetään suoraan kotiisi. Aina ilmainen postitus!

Nopea toimitus Postin kautta. Maksu laskulla, kun olet saanut paketin.