Coffee zeRo Lehti

Kahdeksan käyttäjää kymmenestä suosittelee Coffee Zeroa

Tuhannet käyttäjämme ovat niin tyytyväisiä kahviimme, että he suosittelevat sitä perheelleen ja ystävilleen. Koe sinäkin Coffee Zeron vaikutus!

Kahvi kuuluu olennaisesti pohjoismaiseen elämänmenoon. Sen avulla heräämme aamuisin, piristämme itseämme lounaan jälkeen ja rentoudumme muuten vain – yksin tai hyvässä seurassa.
Siksi me Coffee Zerolla olemme ylpeitä siitä, että tuhannet pohjoismaalaiset aloittavat päivänsä juuri meidän kahvillamme. Olemme häkeltyneitä kahvimme saamasta myönteisestä vastaanotosta ja arvostamme kaikkea hyvää palautetta, jota olemme saaneet.

Ennen en juonut kahvia lainkaan. Nyt nautin kupillisen joka aamu!

Näin kirjoittaa eräs tuore kahvinjuojamme. Olemme yhtä mieltä siitä, että kupillinen Coffee Zeroa päivän ensimmäisen aterian yhteydessä kannattaa.

Utelias lähipiiri

Huomiota herättävä vihreä kahvipakkaus on toinen palautteen vakioaiheista. Monet Coffee Zeron juojat ovat onnistuneet muuttamaan elintapojaan ja pudottamaan painoaan, mikä herättää tietenkin huomiota lähipiirissä.

Otetaan esimerkiksi Coffee Zeroa käyttävä pariskunta Hanne ja Svein Andersen, jotka nauttivat päivittäin kupillisen (tai toisinaan jopa kaksi kupillista) kahviamme. Hannen ja Sveinin hyvät tulokset ovat herättäneet uteliaisuutta heidän tuttavapiirissään.

thor
Coffee Zeroa: Kahdeksan käyttäjää kymmenestä suosittelee Coffee Zeroa

– Meillä käy usein naapureita kylässä, eikä ole mikään ihme, että kahvitottumuksemme nousevat usein puheenaiheeksi. Ja sehän sopii! Olemme todella tyytyväisiä Coffee Zeron vaikutuksiin, emmekä todellakaan salaile sitä, leikillisesti itseään Coffee Zero -lähettiläiksi tituleeraava norjalaispariskunta kertoo.

Eivätkä he ole ainoita lähettiläitämme! Monet asiakkaistamme kertovat, että päätös kokeilla Coffee Zeroa syntyi, kun perheessä tai tuttavapiirissä joku kertoi hyötyneensä kahvistamme. Tämän vahvistaa myös laaja asiakastutkimuksemme, jonka mukaan jopa kahdeksan Coffee Zeron käyttäjää kymmenestä suosittelisi tuotetta ystävilleen ja tuttavilleen. Se on maistuva todiste siitä, että tuotteemme toimii!