Coffee zeRo Lehti

Helena sai sokerihimonsa hallintaan vihreän kahvin avulla

– Kuulun pullamössö-sukupolveen. 50-luvulla syötiin aamupalaksi kahviin sekoitettua pullaa, naureskelee Helena Hannula, 67-vuotias eläkeläinen Seinäjoelta.
Kahvi on kuulunut Helenan elämään aina. Siksi Coffee Zeron vihreä kahvi tuntui heti luontevalta kokeilulta.

– Näin mainoksen Facebookissa ja päätin tilata. Tykkään kahvista ja tarjouskin oli niin hyvä. Täytyy sanoa, että olen tosi yllättynyt tuloksista, äimistelee Helena.

Helena on tyttärensä syntymästä lähtien kamppaillut painonsa kanssa. Välillä paino on pudonnutkin, mutta sitten kilot ovat pikkuhiljaa hiipineet takaisin.
– Ystävät sanovat, etten ole lihava, vaan iso. Plus-mallin mitoissa, naureskelee Helena. Pituutta on 176 senttiä ja painoa tällä hetkellä 95 kiloa.
– Mutta vakavasti puhuen sokeri on ollut mulle aina ongelma. Olen sokeriholisti, ja se on aiheuttanut rasvamaksan. Alkoholista en välitä.
Rasvamaksan vuoksi painoa pitäisi pudottaa reilusti. Helena ei usko laihdutuskuureihin, vaan on sitä mieltä, että painoa pitää pudottaa vähitellen, elämäntapoja muuttamalla ja ruoka-annoksia pienentämällä.
– Mutta se ei ole helppoa, kun ikääkin karttuu. Nuorena sitä laihtui, kun oli yhden viikonlopun syömättä.

Helena joi Coffee Zeroa ensin kuukauden ajan ilman vaikutusta painoon. Sitten hän huomasi, että makeanhimo oli vähentynyt ja päätti jättää karkit ja suklaat pois. Ihmeekseen Helena huomasi, että tällä kertaa karkkilakko onnistui.
– Saatoin ennen ostaa viikoittain pari isoa pussia hedelmäkarkkeja, marmeladia ja suklaata. Nyt ei tee enää mieli, Helena hämmästelee.
Helena on huomannut, että vihreällä kahvilla on ollut vaikutusta myös ruokahaluun.
– Nykyisin syön vain sen verran, että tulen just ja just täyteen.
Paino on pudonnut kuukaudessa 3 kiloa.
– Olen sitä mieltä, että tämä johtuu vihreästä kahvista. On ollut helppoa jättää herkuttelu. On kaiken kaikkiaan hyvä olo.
Helena on juonut Coffee Zeroa vasta pari kuukautta, mutta aikoo jatkaa uutta joka-aamuista vihreän kahvin rituaaliaan.

Entä miltä Coffee Zero maistuu?
– Olihan maku ensin vähän erilainen kuin persujuhlamokka. Mutta ei tämä hassumpaa ole. Nimi on vaan vähän vaikea suomalaiselle. Pitää nyt kirjoittaa ylös tämä nimi, sillä ystäväni Mari oli tästä kiinnostunut.

coffee zeRoTilaa kampanja­hintaan

Olemme myyneet 98 650 pakettia ja tarjoamme juhlan kunniaksi Coffee Zeron puoleen hintaan!

Kyllä, kiitos! Tilaan 1 kuukauden annoksen Coffee Zeroa vain hintaan 19 euroa. Myydään toistaiseksi voimassa olevana kestotilauksena. Tervetulotarjouksen jälkeen saan 1 kuukauden annoksen joka kuukausi hintaan 38 euroa kuukaudessa siihen asti, kunnes irtisanon tilauksen. Kaikki lähetykset ILMAN toimituskuluja. Jos haluat irtisanoa tilauksen, ota yhteyttä asiakaspalveluun 14 päivän kuluessa laskun päiväyksestä. Jos irtisanot tilauksen tätä myöhemmin, saat vielä seuraavan lähetyksen. Olemme sinua varten!

Paketti lähetetään suoraan kotiisi. Aina ilmainen postitus!

Nopea toimitus Postin kautta. Maksu laskulla, kun olet saanut paketin.