Coffee zeRo Lehti

– Eroon raskauskiloista!

Marianne Haug Moenin paino nousi 30 kiloa raskauden aikana. Nyt kilot karisevat – Coffee Zero -kahvin ansiosta.

– 30 kilon kertyminen kesti vain yhdeksän kuukautta. Mutta niistä eroon pääseminen…

Marianne Haug Moen alkoi odottaa esikoistaan kuusi vuotta sitten. Taistelu raskauskiloja vastaan on kestänyt yhtä kauan.

– On raskasta olla hieman liian painava. Olen kokeillut monia dieettejä ja ohjelmia, mutta ne eivät toimineet minulla. En myöskään pysty lopettamaan syömistä. Liikuntaakin olen harrastanut liian vähän, naurahtaa kahden lapsen äiti Marianne, joka asuu perheineen Norjan Årdalissa.

Kokeilupakkaus

Ylipaino ei kuitenkaan ole naurun asia. Se voi vaikuttaa sekä fyysiseen että psyykkiseen terveyteen ja huonontaa elämänlaatua. Kun Marianne näki Coffee Zero -mainoksen, hän tarttui tarjoukseen kokeilupakkauksesta.

– Olin jo kokeillut kilpailevaa laihdutuskahvia, mutta viiden tai kuuden kupin juominen päivässä oli liikaa. Coffee Zero -kahvia juodaan suosituksen mukaan yksi kuppi aamuisin, mikä sopii minulle paljon paremmin. Ja kun se vieläpä tuottaa tuloksia, epäilykselle ei jää sijaa, Marianne toteaa.

Laihtui 10 kiloa

Muutaman viikon käytön jälkeen Marianne huomasi, että hänen energiatasonsa oli noussut huomattavasti. Pian vaakakin alkoi näyttää merkkejä edistymisestä. Muutamassa kuukaudessa Mariannen paino tippui kokonaiset 10 kiloa. Se on Coffee Zero -kahvin ansiota, Marianne korostaa.

Marianne

– En liikkunut kovinkaan paljon enempää ja myös ruokavalioni pysyi tänä aikana suunnilleen samana. Ainut ero oli se, että olin tarkempi herkkujen suhteen. Kymmenen suklaapalan sijasta saatoin syödä neljä palaa, Marianne kertoo.

Aamukahvista pysyvä tapa

Kymmenen kiloa kevyempi Marianne on asettanut itselleen uuden huiman tavoitteen. Hän aikoo laihduttaa vielä 10–15 kiloa. Coffee Zero on tullut jäädäkseen.

– En rehellisesti sanottuna koskaan unelmoinut voivani laihtua niin paljon kahvin avulla. Tästä lähtien Coffee Zero kuuluu aina aamiaispöytääni!

Näin Coffee Zero vaikuttaa

Coffee Zero sisältää uutteita vihreistä kahvipavuista. Uutteet sisältävät aineita, jotka katoavat tavallisesta kahvista, kun pavut paahdetaan. Coffee Zero -kahvissa nämä muun muassa rasvanpolttoa tehostavat aineet ovat jäljellä.

Lisäksi Coffee Zero sisältää klorogeenihappoa, joka alentaa tehokkaasti verensokeria. Verensokerin pitäminen tasaisena voi auttaa pienentämään rasvasoluja ja vähentämään rasvan varastoitumista.

Kahvi on myös yksi parhaimpia antioksidanttien lähteitä. Antioksidantit vaikuttavat terveyteen suotuisasti, koska ne estävät hapettumista ja torjuvat vapaita radikaaleja, jotka tuhoavat proteiineja, DNA:ta ja rasvaa.

coffee zeRoTilaa kampanja­hintaan

Olemme myyneet 98 650 pakettia ja tarjoamme juhlan kunniaksi Coffee Zeron puoleen hintaan!

Kyllä, kiitos! Tilaan 1 kuukauden annoksen Coffee Zeroa vain hintaan 19 euroa. Myydään toistaiseksi voimassa olevana kestotilauksena. Tervetulotarjouksen jälkeen saan 1 kuukauden annoksen joka kuukausi hintaan 38 euroa kuukaudessa siihen asti, kunnes irtisanon tilauksen. Kaikki lähetykset ILMAN toimituskuluja. Jos haluat irtisanoa tilauksen, ota yhteyttä asiakaspalveluun 14 päivän kuluessa laskun päiväyksestä. Jos irtisanot tilauksen tätä myöhemmin, saat vielä seuraavan lähetyksen. Olemme sinua varten!

Paketti lähetetään suoraan kotiisi. Aina ilmainen postitus!

Nopea toimitus Postin kautta. Maksu laskulla, kun olet saanut paketin.