Coffee zeRo Lehti

Coffee Zeron tehon neljä vaihetta

Tuhannet asiakkaamme ovat jo todistaneet Coffee Zeron tehon. Lue lisää siitä, mitä voit odottaa tältä erityiseltä kahvilta.

Coffee Zeroon siirtyminen oli elämäni fiksuin teko! Näin sanoo Norjan Gjøvikissä asuva Ellen Lund-Gulbrandsen. Vuoden 2016 alussa Ellen painoi 90 kiloa. Mennessään naimisiin puoltatoista vuotta myöhemmin kylpyhuoneen vaaka näytti 62 kiloa

Ellen on yksi niistä tuhansista tavallisista naisista ja miehistä, jotka ovat onnistuneet pudottamaan painoa ja ottamaan uuden suunnan arjessaan Coffee Zeron avulla. Monet ovat laihtuneet useita kiloja, kun taas toiset juovat Coffee Zeroa pitääkseen painonsa lukemassa, jossa tuntevat olonsa hyväksi. Lisäksi monet Coffee Zeron asiakkaat kokevat, että valmisteen avulla he tulevat syöneeksi vähemmän epäterveellisiä asioita. Suklaan, keksien ja muiden herkkujen himo vähenee – tai katoaa kokonaan.

Coffee Zeron tehon salaisuus

Me Coffee Zerolla olemme ylpeitä siitä, että niin monet naiset ja miehet arvostavat kahviamme. Yli 400 000 myytyä pakkausta toimivat itsessään maistuvana todisteena siitä. Samaan aikaan saamme usein kysymyksiä ihmisiltä, joita Coffee Zeron teho kiinnostaa – tai epäilyttää. Monet kysyvät, millaista tehoa on odotettavissa – ja milloin.

thor

Neljä vaihetta

Yksinkertaistettuna Coffee Zeron teho on nelivaiheista. Jokaisessa vaiheessa aineenvaihdunta, makeanhimon hillitseminen ja painonhallinta paranevat. Ohessa näet tarkemman kuvauksen eri vaiheiden vaikutuksista tavalliseen Coffee Zero -käyttäjään.
Muistutamme kuitenkin, etteivät vaikutukset ole samat kaikilla. Monet asiakkaamme kertovat esimerkiksi, että makeanhimo on vähentynyt huomattavasti jo muutaman päivän tai viikon kuluttua Coffee Zeroon siirtymisestä. Toisilla tuloksia saadaan hieman hitaammin riippuen muun muassa käyttäjän yksilöllisestä aineenvaihdunnasta sekä ruoka- ja liikuntatottumuksista arjessa.