Coffee zeRo Lehti

Coffee Zero sai kilot karisemaan

Kun painon pudottaminen liikunnan ja ruokavalion avulla ei onnistunut, Maire Uuttu päätti kokeilla Coffee Zeroa. Kuukautta myöhemmin kiloja oli lähtenyt jo neljä.

– Minulle oli tullut parissa vuodessa viisi lisäkiloa, joista halusin eroon. Niinpä päätin tehdä asialle jotain. Lisäsin liikuntaa ja kevensin ruokavaliota, mutta mitään ei tapahtunut, 56-vuotias orimattilalainen Maire kertoo.

Sitten Maire huomasi sattumalta netissä Coffee Zeron mainoksen ja päätti kokeilla.

– Ajattelin, ettei kokeilemalla ainakaan menetä mitään.

Kokeilu todellakin kannatti. Kuukautta myöhemmin Maire oli jo neljä kiloa kevyempi.

– Kun lihon, huomaan nopeasti, ettei minun ole hyvä olla. Oloni on tukala, enkä jaksa toimia normaalisti. Aiemmin olen saanut ylimääräiset kilot putoamaan helposti ruokavalion ja liikunnan avulla, mutta nyt se ei enää toiminut, Maire kertoo.

Pirteä olo koko päivän

Coffee Zero on ensimmäinen laihdutusvalmiste, jota Maire on kokeillut. Hän uskoo, että terveyskahvi on vilkastuttanut hänen aineenvaihduntaansa.

– Toki olen myös jatkanut liikuntaa ihan normaalisti. Käyn kuntosalilla, kävelen ja pyöräilen, Maire kertoo.

Nyt tuntuu, että jaksan liikkuakin paremmin, kun on enemmän energiaa.

Miehensä ja teini-ikäisen tyttärensä kanssa asuva Maire joutuu usein lähtemään töihin jo hyvin varhain aamulla. Coffee Zeron avulla siitäkin selviää, sillä terveyskahvi virkistää Mairen mielestä aivan eri lailla kuin tavallinen kahvi.

– Juon yleensä Coffee Zero -kupilliseni aamupalan jälkeen, en tyhjään vatsaan, koska vatsani ei kestä sitä.

Coffee Zeron avulla pysyn pirteänä koko päivän.

Makeanhimo on historiaa

Coffee Zeron avulla Maire on karkottanut myös makeanhimonsa.

– Aiemmin kävi ajoittain niin, että jos yhtenä päivänä söin suklaata, siitä seurasi usean päivän putki ja suklaata meni paljon kerrallaan, Maire muistelee.

Nyt tilanne on toinen, kiitos terveyskahvin. Suklaata ei enää edes tee mieli.

– Coffee Zeroon tutustumisen jälkeen en ole suklaata juuri syönyt. Ja jos yhden palan syönkin, se jää siihen, Maire kiittää.

Enää ei tarvitse syödä koko suklaalevyä kerralla niin kuin ennen, vaan pystyn jättämään syömisen siihen yhteen palaan

Coffee Zero sopii kaikille

Aluksi Coffee Zero maistui Mairen mielestä hiukan kitkerältä, mutta muutamassa päivässä makuun tottui. Nyt maku on Mairen mukaan suorastaan yksi juoman parhaista puolista.

– Kaikkein parasta on kuitenkin se, että Coffee Zero tosiaankin auttaa siihen, mihin kuvittelinkin sen auttavan. Paino tippuu ja jaksan paremmin, Maire iloitsee.

– Voin suositella Coffee Zeroa ihan kenelle tahansa ihmiselle, joka on yrittänyt tiputtaa painoa muilla keinoin, mutta ei ole onnistunut. Coffee Zero todella toimii, Maire sanoo painokkaasti.

coffee zeRoTilaa kampanja­hintaan

Olemme myyneet 98 650 pakettia ja tarjoamme juhlan kunniaksi Coffee Zeron puoleen hintaan!

Kyllä, kiitos! Tilaan 1 kuukauden annoksen Coffee Zeroa vain hintaan 19 euroa. Myydään toistaiseksi voimassa olevana kestotilauksena. Tervetulotarjouksen jälkeen saan 1 kuukauden annoksen joka kuukausi hintaan 38 euroa kuukaudessa siihen asti, kunnes irtisanon tilauksen. Kaikki lähetykset ILMAN toimituskuluja. Jos haluat irtisanoa tilauksen, ota yhteyttä asiakaspalveluun 14 päivän kuluessa laskun päiväyksestä. Jos irtisanot tilauksen tätä myöhemmin, saat vielä seuraavan lähetyksen. Olemme sinua varten!

Paketti lähetetään suoraan kotiisi. Aina ilmainen postitus!

Nopea toimitus Postin kautta. Maksu laskulla, kun olet saanut paketin.