Coffee zeRo Lehti

– Coffee Zero auttoi minua muuttamaan elintapoja

Kun Marit Fagervik (53) lopetti tupakoinnin, kiloja alkoi kertyä. Coffee Zero -terveyskahvin avulla hänen onnistui laihduttaa lähes 15 kiloa.

Tupakoinnin lopettaminen on terveellistä! Monet kuitenkin tekevät saman havainnon kuin Marit Fagervik: kiloja alkaa vähitellen kertyä jopa niin paljon, että niistä on haittaa terveydelle.

– Siinä kävi niin, että ahdoin aivan liian paljon ruokaa suuhuni, toteaa 53-vuotias Marit, joka asuu Norjassa Meløyn kunnassa.
Kun vaaka näytti 90 kilon lukemaa, Marit päätti ryhdistäytyä. Hän päätti alkaa syödä vähemmän ja liikkua enemmän. Tätä tunnettua ja hyväksi havaittua reseptiä voi kuitenkin olla yllättävän vaikea noudattaa.

Näläntunne kaikkosi

– Enemmän liikuntaa, vähemmän ruokaa. Niin helppoa ja vaikeaa se on, Marit naurahtaa. Kun hän löysi tietoa Coffee Zero -terveyskahvista, hän päätti ottaa selvää, olisiko tuotteesta hänelle apua elintapojen muuttamisessa.

Tunsin, että tarvitsen vähän apua, ja sitä Coffee Zero minulle tarjosi. Kahvin ansiosta näläntunne helpotti ja sain syömisen hallintaan. Liika rasva, sokeri ja suola jäivät pois ruokavaliosta.

Coffee Zero -kahvin, uusien ruokailutottumusten sekä yksinään ja perheen kahden koiran kanssa tehtyjen lenkkien avulla Maritin onnistui laihduttaa lähes 15 kiloa. Ja sen jälkeen paino on pysynyt alle 75 kilossa.

Näin Coffee Zero vaikuttaa

Coffee Zero sisältää uutteita vihreistä kahvipavuista. Uutteet sisältävät aineita, jotka katoavat tavallisesta kahvista, kun pavut paahdetaan. Coffee Zero -kahvissa nämä muun muassa rasvanpolttoa tehostavat aineet ovat jäljellä.

Lisäksi Coffee Zero sisältää klorogeenihappoa, joka alentaa tehokkaasti verensokeria. Verensokerin pitäminen tasaisena voi auttaa pienentämään rasvasoluja ja vähentämään rasvan varastoitumista.

Kahvi on myös yksi parhaimpia antioksidanttien lähteitä. Antioksidantit vaikuttavat terveyteen suotuisasti, koska ne estävät hapettumista ja torjuvat vapaita radikaaleja, jotka tuhoavat proteiineja, DNA:ta ja rasvaa.

Apu on sallittua

Elintapojen muuttaminen voi olla todella vaativaa. Avun ottaminen vastaan on sallittua, Marit painottaa.

Coffee Zero hillitsi makeanhimoa ja auttoi minua saamaan syömisen hallintaan. Suosittelen tuotetta kaikille, jotka tarvitsevat lisäapua tiellä kohti parempaa hyvinvointia.

coffee zeRoTilaa kampanja­hintaan

Olemme myyneet 98 650 pakettia ja tarjoamme juhlan kunniaksi Coffee Zeron puoleen hintaan!

Kyllä, kiitos! Tilaan 1 kuukauden annoksen Coffee Zeroa vain hintaan 19 euroa. Myydään toistaiseksi voimassa olevana kestotilauksena. Tervetulotarjouksen jälkeen saan 1 kuukauden annoksen joka kuukausi hintaan 38 euroa kuukaudessa siihen asti, kunnes irtisanon tilauksen. Kaikki lähetykset ILMAN toimituskuluja. Jos haluat irtisanoa tilauksen, ota yhteyttä asiakaspalveluun 14 päivän kuluessa laskun päiväyksestä. Jos irtisanot tilauksen tätä myöhemmin, saat vielä seuraavan lähetyksen. Olemme sinua varten!

Paketti lähetetään suoraan kotiisi. Aina ilmainen postitus!

Nopea toimitus Postin kautta. Maksu laskulla, kun olet saanut paketin.