Coffee zeRo Lehti

Coffee Zero auttoi Evaa laihtumaan

– Minulla on ollut ongelmia painon kanssa koko elämän ajan. Coffee Zero vähensi näläntunnetta ja auttoi laihduttamisessa, Eva Karstang sanoo.

Tapaamme ystävällisen, Norjan Strømmenistä kotoisin olevan Evan, kun hän on lähdössä lenkille Essin kanssa. Essi on seitsemän kuukauden ikäinen Eurasier-rotuinen koiranpentu, jonka kanssa Eva lenkkeilee monta kertaa päivässä.

– Koiran ulkoiluttaminen auttaa minua pysymään aktiivisena. Minulla on kakkostyypin diabetes ja reumatismia, joten minun on tärkeää liikkua, sanoo Eva ja kertoo, että hänellä on aina ollut vaikeuksia painonhallinnassa.

Siihen vaikuttaa diabetes. Kaiken kukkuraksi ei käy kiistäminen, ettenkö rakastaisi hyvää ruokaa. Ylimääräiset kilot vaikuttavat kokonaishyvinvointiin, vaikka ne yleensä kertyvätkin vyötärölle. Tämä on hyvin tavallista minun ikäisilläni naisilla, Eva toteaa.

Luonnonvalmisteet etusijalla

Kun Eva päätti hankkiutua eroon liikakiloista, hän alkoi etsiä jonkinlaista vetoapua. Hän päätti kokeilla Coffee Zero -terveyskahvia.

Käytän luonnonvalmisteita niin pitkälti kuin mahdollista. Kun lisäksi näin, että muilla oli hyviä kokemuksia Coffee Zero -kahvista, halusin kokeilla sitä itse.

Eva joi kupillisen Coffee Zero -kahvia joka aamu suositusten mukaan. Hän huomasi vaikutukset pian, kun näläntunne alkoi vähentyä.

Eva2beskjært-1-of-1-1

– Nälkä helpotti syödessä nopeammin. Sen ansiosta söin vähemmän ja samalla oli helpompaa muuttaa ruokavaliota terveellisemmäksi, Eva sanoo.

Suosittelee Coffee Zero -kahvia

– Coffee Zero -kahvilla oli suuri merkitys sille, että onnistuin pudottamaan painoa. Suosittelen kahvia kaikille, jotka tarvitsevat vähän lisäapua laihduttaakseen muutaman kilon, sanoo Eva samalla kun Essi nykii talutushihnaa malttamattomana. Nyt on lenkin aika!

coffee zeRoTilaa kampanja­hintaan

Olemme myyneet 98 650 pakettia ja tarjoamme juhlan kunniaksi Coffee Zeron puoleen hintaan!

Kyllä, kiitos! Tilaan 1 kuukauden annoksen Coffee Zeroa vain hintaan 19 euroa. Myydään toistaiseksi voimassa olevana kestotilauksena. Tervetulotarjouksen jälkeen saan 1 kuukauden annoksen joka kuukausi hintaan 38 euroa kuukaudessa siihen asti, kunnes irtisanon tilauksen. Kaikki lähetykset ILMAN toimituskuluja. Jos haluat irtisanoa tilauksen, ota yhteyttä asiakaspalveluun 14 päivän kuluessa laskun päiväyksestä. Jos irtisanot tilauksen tätä myöhemmin, saat vielä seuraavan lähetyksen. Olemme sinua varten!

Paketti lähetetään suoraan kotiisi. Aina ilmainen postitus!

Nopea toimitus Postin kautta. Maksu laskulla, kun olet saanut paketin.