Coffee zeRo Ainesosat

Tosiasiat
Vuorokausiannoksen sisältö:
Arabica-kahvijauhe 2 000 mg
Vihreiden kahvipapujen uute 200 mg
Kofeiini (luonnollinen) 60 mg
Kromi 120 µg (300 %*)

viitearvosta

Vihreät kahvipavut

Coffee Zero on valmistettu vihreistä kahvipavuista. Paahtamattomista vihreistä kahvipavuista uutettava klorogeenihappo on ainesosa, joka voi kiihdyttää elimistön aineenvaihduntaa ja tehostaa rasvanpolttokykyä. Klorogeenihappo on tunnettu kyvystään tehostaa kalorien polttamista, ja se alentaa tehokkaasti verensokeria, millä on vaikutusta painoon. Coffee Zero -kahvin sisältämä erityinen vihreiden kahvipapujen uute tasapainottaa verensokeritasoa ja vähentää tällä tavoin rasvan varastoitumista rasvasoluihin.

Vihreät kahvipavut sisältävät suuria määriä antioksidantteja – kahvipavut ovat itse asiassa yksi parhaimpia antioksidanttien lähteitä. Päivittäinen annos Coffee Zero -kahvia kattaa päivän antioksidanttitarpeen ja vähän enemmänkin. Se auttaa ylläpitämään hyvää terveyttä. Antioksidantit vaikuttavat terveyteen suotuisasti, koska ne estävät hapettumista ja torjuvat vapaita radikaaleja, jotka tuhoavat proteiineja, DNA:ta ja rasvaa. Yksi kupillinen Coffee Zero -kahvia päivässä voi edistää terveyttäsi.

Kromi (orgaaninen)

Coffee Zero sisältää orgaanista kromia, joka imeytyy elimistössä kaikkein parhaiten. Kromi edistää normaalia makroravintoaineiden (hiilihydraattien, rasvan ja proteiinien) aineenvaihduntaa ja verensokeritasojen pysymistä normaalina.

Kofeiini

Coffee Zero -kahvin kofeiinipitoisuus on luonnollinen ja säilytetty alkuperäisessä muodossaan. Kofeiini stimuloi keskushermostoa ja hillitsee näläntunnetta, mistä on hyötyä painonpudotuksessa. Lisäksi Coffee Zero -kahvin sisältämä kofeiini virkistää ja antaa energiaa koko päiväksi.

Käyttö ja annostus

 Helse-i-hver-drape_under